Nyheter - Arkiv

 

NYHETER - ARKIV

 

Äldre nyheter

 

28/7 - 2012

Torsdagen den 19 juli var det dags för sommarpremiering i Norrhult. Det är trevliga funktionärer ,bra fika och en fin ridbana att visa hästarna på. Avkommor efter vår ardennerhingst Joyau visade framfötterna i år.

 

Det började med att JOTUN f. 2008 e. Joyau u. Elvira 115867 e. Junid 115 46, Äg./uppf Zinita Ekfelt, Norra Åreda Sjövik, Växjö fick bästa KBI (körbarhetsintyg) totalt 48p (av 50p) samt 39p exteriört! Ett stort grattis till Zinita och Jotun för ett fantastiskt arbete!

 

Det gick också bra för Pokal e. Joyau - Primadonna - Botik - Temir,Uppf. Alf Magnusson, äg. Kenneth Kullberg, Emmaboda. Pokal fick 37p på KBI samt 39p exteriört. Stort grattis till Pokal med familj!

Vi avslutade dagen med att stamboksföra vårt egna sto Josefine e. Joyau - Ruth - Reveny med ett stoföl (Bertha) e. Binör vid sidan. "Jossan" fick 44p (9, 9, 7, 9, 10) och vi blev fantastiskt glada för hennes omdöme!

6/7 - 2012

Nu har fölen kommit! Walkyria (e.Warsteiner) fick ett hingstföl e. Floricello som vi har döpt till Finito. Ardennerstoet Josefine (e. Joyau) fick ett stoföl som heter Bertha. Bertha är e. Binör.

Clara (e. Camaro M) har varit hos Fam. Kjellsson/Hästak och seminerats med Cuper.

I helgen som gick har även Rita Norberg varit på Växjöortens Fältrittklubb och tävlat vår uppfödning Ibiza (e.Midt West Ibi Light - Furioso III) där de vann Dressyr Medelsvår B:3.Detta var andra segern för säsongen i Dressyr Medelsvår B:3 för Rita och Ibiza!

6/5 - 2012

Vilken helg....

I fredags fick vår underbara Croupier (även kallad Pelle) f. 2009 e.Cuper-Pentagon-Aladin Z kolik. Vi körde ner honom till Helsingborgs djursjukhus på fredagskvällen. Där hade veterinär Håkan Ahlström samt två djursjukvårdare jour och både Pelle och vi blev otroligt väl bemötta. Tyvärr ringer Håkan vid halv 4 på morgonen för att tala om att det tyvärr inte går att rädda honom. Pelle var en supertrevlig valack med riktigt bra gångarter samt en MYCKET stor hoppförmåga. Eftersom att Pelle inte finns mer är vi lite sugna på ett ny Cuper-häst och vi har eventuellt ett sto som skulle passa...

Pelle skulle ha visats på 3-årstestet i Vimmerby idag den 6 maj. Istället fick vår andra uppfödning Cosmic

e.Cosmeo-Ulrich Z-Camaro M åka dit själv. Han visades av Helena Svensson, Vartorps Gård, Rottne och det gick över förväntan. Han fick 7,8,8,7,7,8 = 45p (klass I) som dressyrtalang och 7,8,8,8,9,9 = 49p och diplom som hopptalang! Bilder finns under fliken Galleri

 

Idag har även Rita Norberg varit på Öland och tävlat vår uppfödning Ibiza (e.Midt West Ibi Light - Furioso III). De vann Dressyr Medelsvår B:3. Stort grattis till Rita och Ibitza!

22/4 - 2012

Joyau är nu på plats hos Per Gill i Gumlösa, Vinslöv. Ni är välkomna att ta konakt med Per om ni är intresserade av att använda Joyau till ert sto. Mer information finns under fliken "ardenner"

31/3 - 2012

Nu är våren här! Det märks att det är växlande väder, igår sken solen och det var varmt och skönt. Idag snöar det - aprilväder kallas det, tror jag.

Vad har hänt under vintern och vad kommer att hända under våren?

Vårt avelsto Pi (e.Pentagon - Aladin Z - Furioso III) finns inte mer. Hon fick sluta sina dagar runt årsskiftet pga av sjukdom.

Ultra (e.Ulrich Z - Camaro M - Landlord) som jag rider kommer att tävlas i hoppning under 2012. Hon har fått stå tillbaka lite pga diverse ungästar som ska ridas in och säljas.... men nu är det hennes tur och få komma ut lite och visa vad hon kan.

Hip Pi (e.Hip Hop - Pentagon - Aladin Z) är kvar hos Maria Fieber i Sölvesborg för utbildning och försäljning. Maria är nöjd med hans utveckling och han har blivit starkare och lydigare i markarbetet under vintern.

Varmblodsstoet Walkyria är dräktig med Floricello och vi väntar med spänning på fölet (vi hoppas på att det ska bli ett stoföl!) och ardennerstoet Josefina är dräktig med Binör och förväntas också föla under våren. Varmblodsstoet Clara som betäcktes med welshhingsten Mintfield Sandpiper (sektion B) har resorberat så det blir inget ridponnyföl i år. Just nu är det tveksamt om vi kommer att betäcka om några ston.

Treårsvalackerna har flyttat hemifrån och har börjat sina karriärer som ridhästar. Croupier (e.Cuper - Pentagon - Aladin Z) är hos mig i Vetlanda och han är nu riden och löshoppad. Han sköter sig verkligen bra. Han är snäll och

rida både i manegen och i skogen och han löshoppar riktigt trevligt. Vår andra treåring, Cosmic (e.Cosmeo - Ulrich Z - Camaro M) är hos Helena Svensson, Vartorps gård i Rottne sedan en månad tillbaka, och han sköter sig också bra. Han är trevlig att jobba med och han löshoppar spänstigt och lätt. Croupier ska förhoppningsvis gå treårstestet i Frödinge, Vimmerby. Cosmic kommer eventuellt gå treårstest, beroende på hur mycket han hinner bli riden.

Tvååringen Rapid (e.Skovens Rafael - Warsteiner - Furioso III) ser bra ut, han och rör sig lätt och spänstigt. Han är fantastiskt trevlig att hantera och arbeta med.

Sedan har vi ettåringarna, Kiwi (e.King Louie - Pentagon - Aladin Z) och ridponnyn Aramis (e.Kulltorps Arkitekt - Camaro M - Landlord). Kiwi är en lugn och en mycket social tjej med tre riktigt bra grundgångarter. Aramis ser också bra ut. Är en enerisk kille med mycket utstrålning. Hans storebror Ypsilon (e.Kulltorps Yrrol kom trea på ungponny-SM i Helsingborg förra hösten!

Av våra tre ponnyer är det bara connemaran Aicha som är igång. Hon är utlånad till en familj i vår närhet och de tränar och tävlar henne med hjälp av Helena Svensson, Vartorps gård i Rottne. Welshstoet Tosca kommer att sättas igång så att vi kan låna ut henne framöver. Shettlandsstoet Rosen är stallet maskot. Hon behöver bara hålla sig innanför staketet så tycker alla att hon underbar.

Till sist kommer ardennerhingsten Joyau du Bois des Neppes 11730 stå på station hos Per Gill, Gumlösa i Vinslöv under vår/sommar 2012. Ni är välkomna att kontakta Per på telefon 0451-33078 om ni är intreserade att använda Joyau till ert sto!

Är ni nyfikna på våra hästar eller är intresserade av att köpa väl uppfödda och hanterade hästar är ni välkomna att höra av er till oss via mail eller telefon

Ulrika Karlsson 0739-09 57 55 ulrika@stallih.se eller Ingrid Karlsson 0736-24 19 80 ih.karlsson@swipnet.se

6/10 - 2011

Hip Pi (e.Hip Hop - Pentagon - Aladin Z) som utbildas av Maria Fieber har gått till final i 5-årsklassen i Breeders Trophy efter två felfria rundor!

18/9 - 2011

Vår uppfödning Yrragon (e.Kulltorps Yrroll - u.Clara - e.Camaro M - Landlord) som ägs av Åsa Svensson, Lammhult, har gått kvalitetstävlan i Nybro. Han fick 10-10 hos veterinären och var 139 cm hög. 9-8-8-8-8= 41 p på sin exteriör. Gångartspoängen blev 7-7-8 och hoppoängen blev 8-8. Totalt fick han 8,44 som hopponny (diplom) och 8,14 som gångartsponny (diplom). Stort grattis till Yrragon med familj!

 

27/8 - 2011

Vi är jätteglada över att Hip Pi (e. Hip Hop u. Pi ue.Pentagon) har kvalat till Breeders Trophy för 5-åriga hopphästar med Maria Fieber som har honom för utbildning/försäljning.

27/8 - 2011

Ardennerstoet Josefine har deltagit i Ardennerklubbens Sydosts utställning på Tingsryds travbana. Hon skötte sig alldeles utmärkt kom tvåa på 42p! Det var en trevlig utställning med många bra hästar som deltog!

7/8 - 2011

Vi har tre dräktiga ston som förhoppningsvis fölar nästa vår/sommar!

Ardennerstoet Josefin är dräktig med den A-premierade ardennerhingsten Binör

Varmblodsstoet Clara är dräktig med welshhingsten Mintfield Sandpiper (sektion B)

Varmblodsstoet Walkyria är dräktig med varmblodshingsten Floricello

6/8 - 2011

Joyau har kommit hem från Älekulla. Ett stort tack till Torbjörn och Monica för sommarens arbete med honom!

22/7 - 2011

Vi har varit på sommarpremiering i Nottebäck med Rosen af Rungeboholm och Josefine. De skötte sig alldeles utmärkt och fick jättefina poäng!

8/7 - 2011

Vår uppfödning Ypsilon e Kulltorps Yrrol - Camaro M har kvalat till ungponny-SM med sin ryttarinna

Saga Eklund! Stort grattis och lycka till!

6/7 - 2011

Clara har fått ett hingstföl e.Kulltorps Arkitekt.

Aramis e.Kulltorps Arkitekt ue. Camaro M

10/6 - 2011

Vår uppfödning Ypsilon e Kulltorps Yrrol-Camaro M har gjort ett felfritt kval till ungponny-SM med sin ryttarinna

Saga Eklund

Aicha och Helena Svensson har varit felfria i 90 cm i Braås

Ultra och Ulrika Karlsson har varit i Vetlanda och haft två felfria rundor i 1,00m

10/6 - 2011

Rita Norberg och Ibiza (e.Midt West Ibi Light - Furioso III)

2011-05-28Lenhovda Hästspor...Reg Medelsvår B:3 2008, 664.79 Rita Norberg

2011-05-01Nybro RidklubbReg Medelsvår B:3 2008, 261.87 Rita Norberg

2011-03-27Ridklubben UddenReg Medelsvår C:1 2011, 272.34 Rita Norberg

2011-03-27Ridklubben UddenReg Medelsvår B:3 2008, 365.83 Rita Norberg

19/5 - 2011

Pi har fått ett stoföl e.King Louie. Hon är brun med stjärn och hon är ännu odöpt.

4/5 - 2011

Bilder på Ultra från Vetlanda/Ekenässjöns "Pay and Jump" finns under fliken "Galleri".

1/5 - 2011

Vår uppfödning Ibiza (e.Midt West Ibi Light - Furioso III) med sin ryttare/ägare Rita Norberg har fortsatta framgångar i dressyr. I Nybro kom ekipaget tvåa i MSV B3 samt att de ingick i div I-laget (Växjöortens fältrittklubb) som också kom tvåa. Stort grattis till Rita och Ibiza!

21/4 - 2011

Vi har fått bilder på Joyaus avkomma Joker. Bilderna finns under fliken "Galleri".

21/4 - 2011

Ultra (e.Ulrich Z - Camaro M - Landlord) har gjort sin tävlingsdebut i hoppning i Eksjö idag. Hon var felfri i 1,0m. Hon var lugn och snäll både i transporten och på banan!

21/4 - 2011

Joyau är på plats hos Torbjörn, Monica och Elin i Älekulla sedan den 8 april. Han kände igen sig direkt när vi lastade ur honom. Han inspekterade "ägorna" och sedan var maten viktigast! Ni är varmt välkomna att kontakta oss eller Torbjörn och Monica om ni är intresserade att använda Joyau till ert ardennersto! (se fliken "ardenner")

26/3 - 2011

Det har varit hingstpremiering för ardenner på Grevagården. Det blev fyra 3-årshingstar som blev godkända.

1) Akryl (ex Aktör e Akvavit-Atlet uppf Åke Olsson äg Anna-Lisa & Alve Nilsson, Ystad), 99889=43 p

2) Expokust (e Expo de Feulen-Amandus uppf Ewa Bolms Thidén äg Stig Thidén, Falköping), 87899=41 p

3) Hampus (e Expo de Feulen-Talang uppf Ivan Ward äg Bengt Öberg, Enköping), 88789=40 p

4) Vital (e Joyau du Bois Des Neppes-Reveny uppf/äg Per Kjellbin, Moheda), 88789 = 40p

 

Det innebär att Joyau har ytterligare en son godkänd! Stort grattis till Familjen Kjellbin! Joyau hade ytterligare en son som visades, Pokal (ue. Primadonna - Botik - Temir, uppf/äg Fam. Alf Magnusson i Moheda) som fick 39p. Pokal är även till salu!

26/3 - 2011

Vår uppfödning Ibiza (e.Midt West Ibi Light - Furioso III) med sin ryttare/ägare Rita Norberg har börjat säsongen med en andraplats i MSV C1 med 72 %, och en tredjeplats i MSV B3 med 65%. Stort grattis till Rita och Ibiza!

19/3 - 2011

HipPi som är på utbildning/försäljning hos Maria Fieber i Sölvesborg har startat för säsongen med en felfri runda (1m) i Karlshamn.

18/3 - 2011

Ardennerklubben Sydost har haft årsmöte. Jennie Bjellqvist fick Holger Karlssons minnespris och Fam. Alf Magnussons sto Mynta (e. Joyau) fick pris för bästa 3-årssto samt Sven Skogströms vandringspris. Ett strort grattis från stall IH!.

30/1 - 2011

Idag har Bjennesby Aicha varit i Nybro och gjort sin tävlingsdebut i hoppning. Hon startade i LD - Clear Round och gjorde en felfri runda. Ryttare är Helena Svensson, Vartorps gård i Rottne.

29/1 - 2011

Idag har Thunderbird åkt till sina nya ägare; Fam Nyström i Höghult. Vi är jätteglada att de valde vår connemaravalack. Vi önskar dem ett stort lycka till!

6/10 - 2010

Vår uppfödning Ypsilon e Kulltorps Yrrol-Camaro M (som är en ett år äldre helbror till Yrragon, se nedan)

äg Helena Olsson, Torslanda gick kvalitetstävlan i Nossebro den 11-12 september.

Han fick 9,10 veterinärt, 88887 = 39p exteriört, 7 6 6 - 6 på gångarterna samt 9-10 på

hoppningen. Det innebär att han fick hoppdiplom! Stort grattis till Ägaren Helena Olsson med familj!

25/9 - 2010

Vår uppfödning Yrragon (e Kulltorps Yrrol-Camaro M, äg Åsa Svensson, Lammhult), har deltagit i Svenska

Ponnyavelsförbundets ungponnyhelg med finaler i 3-årstest. Han kom tvåa i hoppningen med poängen 8-8, 9.

Stort grattis till Åsa med familj!

 

12/9 - 2010

Vårt 5-åriga connemarasto Aicha (e. Calvin Klein RC 89 u. Hagens Citron RC 1209, född hos Kerstin Johansson, Sävsjö) har gått kvalitetstävlan i Nybro idag. Hon skötte sig mycket bra hela dagen. Hon fick full pott hos veterinären och exteriörpoängen 98889=42p. På gångarterna fick hon 6(skritt), 7(trav), 8(galopp) och 7 på utvecklingsbarhet. På hoppningen fick hon 9 på teknik och förmåga samt 9 på temperamentet. Detta gör att hon fick hoppdiplom och kom tvåa i hoppningen. Aicha visades mycket förtjänstfullt av Helena Svensson (Vartorp, Rottne).

11/9 - 2010

Vår uppfödning Yrragon (e.Kulltorps Yrroll - u.Clara - e.Camaro M - Landlord) som ägs av Åsa Svensson, Lammhult, har gått treårstest i Nybro. Han fick 988889=50p som lovande gångartsponny och

9889910=53p som lovande hoppponny. Han kom två totalt både som lovande hopp och dressyrponny!

31/8 - 2010

Nu är det klart att Joyau ska stå på station i Älekulla under sommaren 2011. Vi är jätteglada att Joyau får

komma tillbaka till Elin, Torbjörn och Monica. De har verkligen skött honom på bästa sätt och det känns

bra att få lämna Joyau hos dem!

29/8 - 2010

Idag har vårt tvååriga ardennersto Josefin åkt till Ingelstads lantbruksskola. Hon ska bli inkörd av eleverna

som går naturbruksgymnasiets hästinriktning.

19/8 - 2010

Bilder från Axvalla hittar du under fliken galleri.

 

15/8 - 2010

Idag har det varit en underbar dag. Jojes dotter Mynta blev BIS på riksutställningen och Joje kom på delad

andra plats. Det kändes bra att avsluta med flaggan i topp, Joje är numera pensionerad från utställningar.

Det kan möjligtvis bli en och annan sommarpremiering men inget mer. Han var nöjd över att komma hem och

få gå ut i hagen och äta mat, hans favoritsysselsättning (förutom att bli ompysslad och umgås med sina

damer...)

14/8 - 2010

Vi har avslutat första dagen på riksutställningen för ardenner på Axvalla travbana. Monika och Torbjörn har

kört upp Joje från Älekulla och han var i superfint skick och imorgon söndag så tar vi med honom hem.

I klassen för treåriga ston vann Jojes dotter Mynta. Stort grattis till familjen Magnusson i Moheda. Joje

själv vann klassen för 9-åriga- och äldre hingstar. Han skötte sig bra idag. Bilder kommer inom kort.

Stort tack till Kronobergsgänget för all support vid visningsringen !

20/7 - 2010

Joyaus 3-åriga dotter Mynta u. Maja, uppf/ägare Fam Alf Magnusson i Moheda gick etta på sommarpremieringen i

Hamneda med poängen 9-9-8-8-9=43p. Vi gratulerar Fam Alf Magnusson till ett jättefint treårssto!!

6/6 - 2010

Karlsdalspokalen till Ingrid Karlsson

ASVHs förra ordförande Ingrid Karlsson fick i samband med riksutställningen på Strömsholm motta

Mälardalens Varmblodsklubbs vandringspris Karlsdalspokalen.

Den av donatorn Stig Nordkvist skänkta silverpokalen utdelades första gången 1999 och skall enligt

statuterna tilldelas "person som gjort särskilt framstående insatser för svensk varmblodsavel". I motiveringen nämndes att Ingrid Karlsson under sin tid som ordförande för ASVH arbetade systematiskt för att förbättra

både organisation och förutsättningar för en framgångsrik avel. "Hon har därvid varit mycket resultatmedveten, jordnära och fått mycket att hända".

Eva Nickesson

4/6 - 2010

Walkyria (e. Warsteiner) har fått ett hingstföl e. Skovens Rafael.

18/4 - 2010

Joyau är på plats hos Torbjörn och Monica i Älekulla. Vi saknar honom redan...

Vi hoppas att det blir en bra sommar för Joje och alla på Älekulla!

11/4 - 2010

Ingrid Karlsson är nyvald ordförande i Smålands ridsportförbund och SVT Smålandsnytt har gjort en

intervju idag angående försök till utbildning för barn och föräldrar som tävlar i ridsport. Utbildningen går

ut på att Smålands ridsportförbund genomför kurser i hur man förväntas uppträda mot funktionärer samt

övriga medtävlande. Intervjun kan du se här.

21/3 - 2010

Vår ardenneruppfödning Jasper e. Joyau u. Ruth e. Reveny som ägs av Per Gill, Vinslöv, blev godkänd

för avel på Grevagårdens kallblodspremiering. Han gick 3:a bland treårshingstarna med 42p (10 p på temperamentet)! Nu har Joyau tre godkända söner! Vi gratulerar Per Gill och Jasper!

19/3 - 2010

Ardennerklubben Sydost hade årsmöte och vår uppfödning Justinne (e. Joyau u. Ruth e. Reveny) som ägs

av Fam Gunnar Skogström, Bergs Säteri, Lammhult, fick Sven Skogströms minnespris för bästa 3-åriga

kallblodssto i Kronobergs län på sommarpremiering. Justinne fick även Ardennerklubben Sydost minnespris.

För första gången fick vi fick dela ut Holger Karlssons minnespris som förvaltas av ardennerklubben Sydost. Grunden för minnesfonden är de gåvor som skänktes vid Holger Karlssons bortgång. Minnespriset ska delas

ut till yngre personer som är intresserade av avel samt visar fram ardennerhästar av god kvalitet.

2010-års pris fick Anton Krafth. Han är engagerad och intresserad samt har visat flera ardennerhästar av

mycket god kvalitet.

15/2 - 2010

I helgen som gick blev det bestämt att vår ardennerhingst "Joje" kommer att stå på station hos

Torbjörn Gunnarsson och Monica Johansson i Älekulla!

29/11-09

Ardennerfölet Jonathan åkte till sina nya ägare idag. Lycka till!

26/10 -09

Ardennerhingsten Vinyl är såld till Lennart Gustavsson, Månstad

2 1/2 årshingsten Jasper (e.Joyau) är såld till Per Gill , Gumlösa, Vinslöv

Diplomstoet Justinne (e.Joyau) är såld till Gunnar Skogström, Berg Säteri, Lammhult

Stofölet Fairy Tale (e.Fetcher N - Camaro M - Landlord ) levereras till sina ägare Fam.Arvidsson-Kjell, Vetlanda

Vi önskar de ny ägarna lycka till i framtiden!

23/10-09

Idag har vår trårshingst Hip Pi (e.HipHop - Pentagon - Aladin Z) åkt till Flyinge för vidare matchning!

14/10-09

Pga pappas bortgång i fredags (9 oktober) så har några av hästarna åkt till nya ägare. Några hästar ska

vi behålla men flertalet kommer att säljas.

17/8-09

Nu känns det som om hösten börja komma allt närmare. Hästarna är fortfarande ute på bete och njuter av

det sista gräset. Stallet städas av både in- och utvändigt inför uppstallningen. Som det ser ut just nu åker

vi inte på några fölmönstringar med varmblodsfölen, men vi har ju ändrat oss i sista minuten förut så man

ska aldrig säga aldrig...

11/8-09

Bilder från RiLa-utställningen på Elmia hittar du under fliken galleri.

8/8-09

RiLautställningen på Elmia - Dagens bedömning är avklarad. Justinne kom fyra av tjugo treårston,

3-årshingsten Vinyl kom tvåa av fyra treårshingstar och Joyau kom tvåa, av elva hingstar, i klassenför yngre hingstar 4-8 år. Justinne skötte sig som vanligt perfekt medans Vinyl pch Joyau var lite mer "ystra".

Bilder kommer inom kort.

18/7-09

Det treåriga ardennerstoet Justinne var i Norrhult på sommarpremiering igår. Hon skötte sig alldeles perfekt! Jättesnäll att köra i trailern och lugn och sambetsvillig när hon visades för domarna. Hon gick etta och fick

diplom med poängen 888810=42p. Connemarastoet Aicha fick stanna hemma och kommer att stamboksföras "pappersvägen". Nästa evenemang är ardennerutställningen på Elmia i Jönköping den 7-8 augusti.

25/6 -09

Nu är alla hästarna ute på sommarbete förutom hingstarna som får gå och äta gräs "hemma". Det är sommarpremiering i Norrhult den 17 juli och då ska connemarastoet Aicha m ed föl stamboksföras och

det treåriga ardennerstoet Justinne ska visas för första gången. 8-9 augusti är det ardennerutställning på

Elmia i Jönköping och hingtarna (Joje och Vinyl) är anmälda. Om Justinne får bra omdömmen på

sommarpremieringen kanske hon också får åka med.

31/5-09

Varmblodsstoet Clara (e.Camaro M) fick ett stoföl e. Fetcher N. Ägare till fölet är Fam. Arvidsson i Vetlanda

30/5-09

Ardennerstoet Grevinnan fick ett hingstföl e. Joyau

24/5-09

Connemarastoet Aicha fick ett hingstföl e. Touchwood Winston RC 91 i natt.

13/5-09

Pi (e.Pentagon) fick ett hingstförl e. Cuper och Ultra (e. Ulrich Z) fick ett hingstförl e. Cosmeo i natt.

5/4-09

Fiorentina (f.08 e. Figaro R) leverades till sin nya ägare idag. Vi önskar lycka till i framtiden till Fiorentina

och de nya ägarna!

22/3-09

Vinyl e. Joyau du Bois des Neppes 117 30 - Vilma - Reveny gick i topp av 20 st treåringar!

Han fick poängen 99889 = 43p, mått: 156 cm (höjd) - 209 cm (bröst)- 27,5 cm (skena), utan veterinära anmärkningar samt 10p på temperamentet. Uppfödare till Vinyl är Per Kjellbin, Moheda

Joyau du Bois des Neppes 117 30 fick ytterligare en son godkänd Max u.Maja ue. Mascot Poäng 99789=42p, mått: 156 cm (höjd) - 204 cm (bröst)- 28 cm (skena), utan veterinära

anmärkningar samt 8p på temperamentet. Uppfödare och ägare är familjen Magnusson i Misterhult, Moheda

Ett stort grattis från Stall IH till familjen Alf Magnusson för deras fina uppfödning!